Acta del Jurat de la 11ª Edició del Premi “LA ROSA DE PAPER”

A Catarroja a 6 de juny de 2007.

Reunit el jurat de la onze XI edició dels premis literaris La Rosa de Paper convocats per Florida Centre de Formació i la CAM.

Integrat per les persones següents:

Pilar Zamora, professora de llengua i literatura de Florida Secundària.
Abraham Cerveró, professor de llengua i literatura de Florida Secundària.
Nuria Olmos, professora de llengua i literatura de Florida Secundària.
Amparo Hidalgo, bibliotecària de la cooperativa Escuela 2.
Susana Diaz, bibliotecària de Florida Centre de Formació.
Marc Delcan, alumne de primer de periodisme.
Rosa Monzó, Directora de la biblioteca Gabriel Miró de la CAM.
Raquel Taberner, Fundació Cultural Octubre.
Ivan Catañon, professor de ciències de Florida Secundaria.
Patricia Moraga, Bibliotecària de Florida Secundaria.
Enrique Garcia, Professor de Florida Universitària.
Loles de Salvado,r Sindicat STE.
Jaime Jorda, Veterinari.
Sales Campillo, Secretaria Direcció Florida.

Actuant com a secretària del jurat Merce Albors Orengo i com a membre i President del jurat, un servidor Ivan Castañon professor de Ciències de Florida Secundària, decidim otorgar els premis següentt:
Categoria A (1r Cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

S’han presentat tres treballs i el jurat ha decidit nomenar finalista de la modalitat de poesia de la categoria A el poemari “POM DE POEMES” de Iona Rodrigo i Pons que estudia 1r d’ESO en l’Escola la Gavina.

I declarar desert el primer premi
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’han presentat un total de 11 treballs:

Finalista, el relat “EL DESPERTAR DEL DRAGON” de AMELIE RAMOS SIVERA que estudia 2on d’ESO en el Colegi “San Juan Bautista” de Denia.

Guanyadora de la modalitat de narrativa en la categoria A el relat “EL MUNDO DE CRISTAL” de NURIA MARMOL BRU que estudia 1n d’ESO en “Sagrado Corazon Carmelitas” en Valencià.
Categoria B (3º y 4º de l’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’han presentat un total de 5 treballs:

Finalista el poemari “REVOLUCIÓ AMB PARAULES” de ELBA BARBERA FERRAGUD que estudia 4t d’ESO en el Col.legi “Maria Auxiliadora” de Algemesí.

Guanyador de la modalitat de poesia de la modalitat B el poemari “SI M’ESTIMES” de CAROLINA FUERTES GALLUR que estudia 3t d’ESO en el Col•legi “Maria Inmaculada” de Puerto Sagunto.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’han presentat un total de 51 treballs:

Finalista el relat “REENCUENTRO CON EL PASADO” de ROSA LOPEZ HIDALGO que estudia 4t d’ESO en el centre “Escuela 2” de La Cañada-Paterna.

Guanyador de la modalitat de narrativa en la Categoria B el relat “EL CORAZON DE LA SERPIENTE” de NOELIA PEREZ ROBLES que estudia 3 d’ESO en el Col•legi “LA PURISIMA” de Torrent.
Categoria C (Batxillerat i CF Grau mitjà)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’han presentat un total de 11 treballs:

Finalista el poemari “SOTA LA FOSCOR” de ARANTXA GENOVES MARTINEZ que estudia 2on de batxillerat en FLORIDA SECUNDARIA de Catarroja.

Guanyador de la modalitat de poesia en la categoria C el poemari “LUCES DE SOMBRAS” de GUILLERMO DORADO ORTEGA que estudia 2on de batxillerat en l’IES SERPIS de Valencia.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’han presentat un total de 21 treballs:

Finalista el relat “NO, NO ES OTRO CUENTO DE HADAS” de BEATRIZ PASCUAL BENLLIURE que estudia 2r de batxillerat en “SAN JOSE DE CALASANZ” de Valencia.

Guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria C és el relat “ALLO QUE NO HAURIA D’HAVER ESCRIT” de MOISES LLOPIS I ALARCON que estudia 1r de batxillerat en l’IES JAUME I de Ontinyent.
Categoria D (Estudiants d’Universitat i Cicles Formatius de grau Superior)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’han presentat un total de 5 treballs:

Finalista el poemari “NOCHES DE SUEÑOS” de VIRGINIA ALBA PAGAN que estudia 4º curs de Filologia Francesa a la Universitat de Valencia.

Guanyador de la modalitat de poesia en la categoria D el poemari “UNIVERSOS PARTICULARES” de CAMILO RUIZ RODRIGUEZ que estudia 2n curs TRABAJO SOCIAL de la Facultat de Ciències Socials de València.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’han presentat un total de 15 treballs:

Finalista el relat “CORAZON DE LUNA LLENA” de l’alumna Mª DOLORES ALVAREZ SANCHIS que estudia 2n de PERIODISMO en la “Universitat de Valencia”.

Guanyador de la modalitat de narrativa de la categoria D, el relat “NO SOBREVIVI” de ANTONIO TOVAR NAVARRO que estudia 3r DE PUBLICITAT I PERIODISME en la “Universidad Cardenal Herrera” de Moncada.
Categoria E (Universitat dels Major i Universitats Populars )
POESIA

Enguany s’han presentat un total de 8 treballs

Finalista el poemari “CREPUSCULARIO” de AMELIA MAFALDA JARA BENITEZ que estudia en el CENTRE MUNICIPAL FPA DE MASSANASSA de Massanassa.

Guanyador de la modalitat de poesia en la categoria E el poemari “ROSA PÀL•LID, Com Ella” de CARMEN VILANOVA MENGUAL de CENTRE MUNICIPAL FPA PEREZ RAMOS de Pego
NARRATIVA

Enguany s’han presentat un total de 32 treballs

Finalista el relat “UNA PAGINA EN EL CIELO” de CARMEN ADELANTADO CASTILLO que estudia al EPA MIGUEL HERNANDEZ de Puerto de Sagunto.

Guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria E el relat “LA PLAÇA DEL RAÏM” de Mª CARMEN ANTICH BROCAL que estudia en CFPA MUNICIPAL de Silla.

A Catarroja, a 6 de juny de 2007. Signat

Mercé Albors i Orengo
Secretaria dels premis

Ivan Castañon
President del Jurat