Acta del Jurat de la 15ª Edició del Premi “LA ROSA DE PAPER”

Reunit el jurat de la XV edició dels Premis Literaris «La Rosa de Paper», convocats per Florida Centre de Formació i la CAM, integrat per les persones següents:

Pilar Zamora, professora de llengua i literatura de Florida Secundària
Abraham Cerveró, professor de llengua i literatura de Florida Secundària
Amparo Hidalgo, directora de la cooperativa Escuela 2
Rosa Monzó, directora de la Biblioteca Gabriel Miró de la CAM
Ivan Castañón, professor de ciències de Florida Secundària
Patrícia Moraga, bibliotecària de Florida Secundària
Enrique García, professor de Florida Universitària
Jaime Jordà, veterinari
Sales Campillo, secretària de direcció de Florida
Yolanda Santos, professora de llengua i literatura de l’IES El Saler
Paco Rodrigo Segura, professor de llengua i literatura de Florida Secundària i poeta
Yolanda Camacho, escriptora
Raquel Taberner, estudiant del màster de Tècniques d’investigació social
Ignasi Moreno, escriptor i Premi Octubre de teatre
Susana Díaz, bibliotecària de Florida, i
Manoli Pozo, Departament de Recursos Humans d’Intercoop

Actua com a secretària del jurat Merce Albors Orengo, i com a membre i president del jurat, Paco Rodrigo, professor de Florida Secundària. Després de les deliberacions, decidim atorgar els premis següents:
Categoria A (1r Cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi han presentat un total de 4 treballs. El jurat declara finalista el treball «Poemes», d’ALBA NAVARRO VIDAL, que estudia 1r d’ESO a l’Escola La Gavina de Picanya. Així mateix, el jurat decideix declarar desert el 1r premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 26 treballs. El jurat ha declarat dos relats finalistes: el primer és «Una manera de passar l’hivern», de CLARA FERRÁNDEZ VIZUETE, que estudia 1r d’ESO a l’Escola La Gavina de Picanya. El segon relat finalista és «Tot era un somni, un punyeter somni», d’ÁLEX CARMONA SÁIZ, que estudia 1r d’ESO a l’Escola La Gavina de Picanya.

El relat guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria A és «La casa de tanques blanques», de JÚLIA RIBES BOTELLA, que estudia 1r d’ESO a l’Escola La Gavina de Picanya.
Categoria B (2n cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi han presentat un total de 7 treballs. El jurat declara finalistes els dos poemaris següents: el recull «Reflexiones espontáneas», de BÀRBERA ALCAIDE FERRER, que estudia 4t l’ESO a l’Escola La Gavina de Picanya; i el poemari «Mis poemas», de LAURA LEIVA TEN, que estudia 3r d’ESO al col•legi Sant Josep de la Muntanya d’Oliva.

El guanyador de la modalitat de poesia en la categoria B és el poemari «El Olimpo de los dioses», d’ÁLVARO ÁLAMO MARCOS, que estudia 3r d’ESO al col•legi La Puríssima del Grau de València.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 22 treballs. El jurat declara finalista el relat «Ericnina A», d’ANDRÉS NAVARRO SAIDANI, que estudia 3r d’ESO en la Secció IES Federica Montseny de Burjassot.

El relat guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria B és «Cyber love i altres històries…», de BELÉN CATALÀ ESTADA, que estudia 3r d’ESO en la Secció IES Clot del Moro de Sagunt.
Categoria C (batxillerat i cicles formatius de grau mitjà)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi han presentat un total de 6 treballs. Es declara finalista el poemari «El mar de la teua memòria», d’ENRIC PELLICER NAVARRO, que estudia 1r de batxillerat a l’IES Joan Fuster de Bellreguard.

Així mateix, es declara guanyador de la modalitat de poesia en la categoria C el poemari «Sombras en la oscuridad», de JORDI ALFONSO MARTÍNEZ, que estudia 2n de batxillerat a Florida Secundària de Catarroja.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 22 treballs. Resulta finalista el relat «Over now», de BEATRIZ PEÑALVER MIRANDA, que estudia 2n de batxillerat a l’IES Les Alfàbegues de Bétera.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria C és el relat «Tan sols, una cosa més per recordar», de MÍRIAM FERRERO GRAMAGE, que estudia 1r de batxillerat a l’IES L’Estació d’Ontinyent.
Categoria D (estudiants d’universitat i cicles formatius de grau superior)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi han presentat un total de 3 treballs. El jurat declara finalista el poemari «Cau de lletres fondes», de MIQUEL HERRERO CORTELL, que estudia 3r d’Història de l’Art a la Universitat de València.

El guanyador de la modalitat de poesia en la categoria D és el poemari «Innocentment immòbils», d’ISIDRO MARCH MARTÍNEZ, que estudia 1r del Grau d’Educació Primària a Florida Universitària de Catarroja.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total d’11 treballs. Resulta finalista el relat «Prohibido pensar en alto», de MARÍA FORNER PALANCA, que estudia 1r del Grau de Filologia Anglesa a la Universitat de València.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria D és el relat «Amor de vidre», original de MERCÉ CLIMENT I PAYÀ, que estudia 5é del Grau de Filologia Hispànica a la UNED-València.
Categoria E (Universitat dels Major i Universitats Populars )
MODALITAT DE POESIA

Enguany hi optaven 4 treballs. El jurat declara finalista el poemari «Gotes entre els dits», d’AMPARO GRAFIÀ HERNÁNDEZ, que estudia Teatre al Centre Públic d’FPA de Godella.

El guanyador de la modalitat de poesia en la categoria E és el recull «El riu encara baixa net», de JOSEP MICÓ CONEJERO, que estudia el Programa Formatiu Club de Lectura a l’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura de València.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 10 treballs. Resulta finalista el relat «Pasión por la lectura», de MIGUEL ALBERT CASTELLÓ, que estudia al Centre Públic FPA Miguel Hernández del Port de Sagunt.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria E és el relat «Lola y Mercedes», de PAQUITA RAMS I LEBRIA, que estudia al CPFPA Alts del Mercat de Llíria.

Catarroja, 1 de juny de 2011

Mercé Albors i Orengo
Secretaria dels premis

Paco Rodrigo
President del Jurat

INFORMACIÓ:
Mercedes Albors
C/ Rei En Jaume I, 2 – 46470 Catarroja (València)
Tel. 96 122 03 88/80 – Fax: 96 126 99 33 – http://www.florida.es
http://rosadepaper.florida-uni.es
Correu-e: info.edicions@florida-uni.es