Acta del Jurat de la 16ª Edició del Premi “LA ROSA DE PAPER”

Reunit el jurat de la XVI edició dels Premis Literaris «La Rosa de Paper», convocats per Florida Centre de Formació i Andana Editorial, integrat per les persones següents:

Pilar Zamora, professora de llengua i literatura de Florida Secundària
Abraham Cerveró, professor de llengua i literatura de Florida Secundària
Patrícia Moraga, bibliotecària de Florida Secundària
Ana Torres Laborda, professora de Parque Colegio Santa Ana
Sales Campillo, secretària de direcció de Florida
Paco Rodrigo Segura, professor de llengua i literatura de Florida Secundària i poeta
Susana Díaz, bibliotecària de Florida
Nàdia Revenya, d’Andana Editorial
Ricard Peris, d’Andana Editorial
Anna Chover, professora de Florida Universitària i
Ivan Castañón, professor de ciències de Florida Secundària

Actua com a secretària del jurat Merce Albors Orengo, i com a membre i president del jurat, Paco Rodrigo, professor de Florida Secundària. Després de les deliberacions, decidim atorgar els premis següents:
Categoria A (1r Cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi han presentat un total de 2 treballs. El jurat declara finalista el treball «Poemes», d’HUGO ALTABELLA CODESIDO, que estudia 1r d’ESO a Florida Secundària, de Catarroja. Així mateix, el jurat decideix declarar desert el 1r premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 23 treballs. El jurat declara finalistes 4 relats: el primer és «El recipiente», de JORDI TENA GARCÉS, que estudia 2n d’ESO al Colegio Juan Comenius de València. El segon finalista és «Yumo», de PEDRO HUGO ORTIZ GARRIDO, que estudia 1r d’ESO al Col•legi Julio Verne de Torrent. El tercer relat finalista és «Preámbulos para una historia», de JOSEP ALAPONT MARTÍ, que estudia 2n d’ESO a La Nostra Escola Comarcal de Picassent. El quart finalista és «Las aventuras de Mario», de SALVADOR DE LA ASUNCIÓN MOLLÁ, que estudia 1r d’ESO al British School de València. El relat guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria A és «Mauer der shande», de PAULA ARRANZ LÓPEZ, que estudia 2n d’ESO a l’Escola La Gavina de Picanya.
Categoria B (2n cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi ha presentat un treball. Per tal circumstància, el jurat decideix declarar desert el 1r premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 3 treballs. El jurat declara finalista el relat «La jaula», de VÍCTOR BRESÓ PLA, que estudia 4t d’ESO al Col•legi Julio Verne de Torrent. Així mateix, el jurat decideix declarar desert el 1r premi.
Categoria C (batxillerat i cicles formatius de grau mitjà)
MODALITAT DE POESIA

Enguany no s’hi ha presentat cap treball. Per tant, el jurat decideix declarar desert el 1r premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 3 treballs. Resulta 1r finalista el relat «La princesa de papel», de SALVADOR GRANERO NOGALES, que estudia 2n de batxillerat al Colegio Nuestra Señora del Pilar de València. El segon finalista és el relat «Akuma No Kokoro: el corazón del diablo», d’ALTEA TAULET RIUS, que estudia 1r de batxillerat al Col•legi Julio Verne de Torrent. Així mateix, el jurat decideix declarar desert el 1r premi.
Categoria D (estudiants d’universitat i cicles formatius de grau superior)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi ha presentat només un treball. El jurat declara desert el premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 6 treballs. Resulta finalista el relat «Vendetta», de RUBÉN POZO VERDUGO, que estudia la prova d’accés al cicle formatiu a Florida, de Catarroja.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria D és el relat «Sólo un hombre», de PABLO MARTÍ ANDRÉS, que estudia 1r del grau de Farmàcia a la Universitat de València.
Categoria E (Universitat dels Major i Universitats Populars )
MODALITAT DE POESIA

Enguany hi optaven 4 treballs. El jurat declara finalista el poemari «Nubes de letras», de CARMEN ADELANTADO CASTILLO, que estudia «Escriptura creativa” a l’EPA Miguel Hernández del Port de Sagunt.

El guanyador de la modalitat de poesia en la categoria E és el recull «Endins», de JOSEP FERRER GUZMAN, que estudia 1r curs de la Universitat dels Majors de Florida, a Catarroja.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 4 treballs. Resulta finalista el relat «Una vida de superació», de JUAN ANTONIO TORRES PASTOR, que estudia al Centre Públic FPA de Xeraco.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria E és el relat «Thor», de ROSARIO REAL SALCEDO, que estudia a l’EPA Miguel Hernández del Port de Sagunt.

Catarroja, 6 de juny de 2012

Mercé Albors i Orengo
Secretaria dels premis

Paco Rodrigo
President del Jurat

INFORMACIÓ:
Mercedes Albors
C/ Rei En Jaume I, 2 – 46470 Catarroja (València)
Tel. 96 122 03 88/80 – Fax: 96 126 99 33 – http://www.florida.es
http://rosadepaper.florida.es
Correu-e: info.edicions@florida-uni.es