Acta del Jurat de la 4ª Edició del Premi “LA ROSA DE PAPER”

A Catarroja, a 12 de juny de 2000, reunit el jurat de la quarta edició dels premis literaris La Rosa de Paper format per les persones següents:

  • Mercé Albors de Fundacions Florida
  • Conxa Ricart professora de valencià i psicòloga
  • Maria Josep Escrivà, correctora de l’Editorial Tàndem i escriptora
  • I Francesc Rodrigo, professor de valencià i poeta

El jurat pren els acords següents:

CATEGORIA A

-Declarar desert els premis en la modalitat de poesia.

-En la modalitat de narrativa queda finalista i se li atorga, per tant, el segon premi al treball “SIN TÍTULO” de AMANDA DAANE FORTEA alumna de 1r d’ESO del CP Bertomeu Llorenç Royo.

-Es declara guanyador del 1r premi el treball “CARLOTA I EL SEU AMIC XAVI” de PATRICIA OLMOS SIMON, alumna de 1r d’ESO del Col.legi Joan XXIII.

CATEGORIA B

-El jurat declara desert els premis de la modalitat de poesia.

– En la modalitat de narrativa el jurat estableix els premis següents:

2n premi al treball “MI AMOR DE VERANO ERES TÚ” de VERONICA RODRIGUEZ MALDONADO alumna de 4t d’ESO de FLORIDA Centre de Formació.

I declarar guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria B al treball CARTES A UN SOMNI de MARIA MORENO GRADOLI alumna de 4t d’ESO de FLORIDA Centre de Formació.

MODALITAT C

CATEGORIA POESIA

Davant la gran qualitat dels treballs presentats el jurat pren les decisions següents: establir dos finalistes i per tant, entregar dos segons premis.

1r finalista el treball poètic “POEMES DE TXERNOBYL” de RICARD CHULIA PERIS, alumne de 1r de batxillerat de Ciències de FLORIDA Centre de Formació.

2n finalista el poemari SOMNIS CÀLIDS EN UN HIVERN FRED, de VICTOR GIRBES RUIZ alumne del 1r de batxillerat de Ciències de FLORIDA Centre de Formació.

-Finalment, el jurat declara guanyador del 1r premi de poesia en la categoria C al llibre de poemes DELIRIS DE TENDRESA de l’alumnat JORDI TARAZONA i DOMÈNECHde 2n curs del batxillerat de ciències.

MODALITAT NARATIVA

-El jurat estableix els acords següents:

-Declara finalista i, per tant, guanyador del segon premi de narrativa al treball SECUENCIAS DE UNA VIDA VIVIDA de LETICIA CARDONA TERUEL, alumna de 1r curs del batxillerat humanísitc.

-Declarar guanyador del 1r premi de narrativa en la modalitat C al relat fFOTOS de l’alumna MAIDA MAZCUÑAN ALBIOL del 2n curs del batxillerat humanísitc.

CATEGORIA D

MODALITAT POESIA

El jurat decidiex no declarar cap treball finalista, i atorgar únicament el 1r premi de poesia al treball poètic titulat UN SUEÑO ESCULPIDO EN LA NOCHE de SABRINA RANERI LOPEZ alumna de 1r curs de CC Empresarials.

MODALITAT NARRATIVA

S’estableixen els premis següents:

-Finalista i, per tant, guanyador del 2n premi de narrativa el relat HISTORIA DE UN SUEÑO de LAURA GARCIA MAYO, alumna de 2n curs de CCEmpresarials..

-Guanyador del 1r premi de narrativa en la modalitat D al relat PSICOANALISIS DE UN ACCIDENTE ANUNCIADO de l’alumne FERNANDO CASTELLO SIRVENT 3r curs de CC Empressarials..

Per acabar, solament cal felicitar a totes les persones guanyadores, donar les gràcies a tots els alumnes que s’han presentat al premi (un total de 28 treballs en les diferents modalitats) i comentar que els treballs guanyadors seran publicats en la col.lecció “SO DE LLETRES” de Florida Edicions al llarg del proper curs.