Acta del Jurat de la 17ª Edició del Premi “LA ROSA DE PAPER”

Reunit el jurat de la XVII edició dels Premis Literaris «La Rosa de Paper», convocats per Florida Centre de Formació i Andana Editorial, integrat per les persones següents:

Pilar Zamora, professora de llengua i literatura de Florida Secundària
Abraham Cerveró, professor de Florida Universitària
Patrícia Moraga, bibliotecària de Florida Secundària
Ana Torres Laborda, professora de Parque Colegio Santa Ana
Sales Campillo, secretària de Direcció de Florida
Paco Rodrigo Segura, professor de Florida Universitària i poeta
Susana Díaz, bibliotecària de Florida Universitària
Ricard Peris, d’Andana Editorial
Anna Chover, professora de Florida Universitària i
Ivan Castañón, professor de ciències de Florida Secundària
Jaume Jordà, docent Universitat CEU, veterinari
Antonio Martínez, professor infantil i primària, consultor
Marcos Montero, responsable Abacus Valencia

Actua com a secretària del jurat Mercedes Albors Orengo, i com a president del jurat Paco Rodrigo, professor de Florida. Després de les deliberacions, decideixen atorgar els premis següents:
Categoria A (1r Cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany no s’han presentat treballs. El jurat declara declarar desert el 1r premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 5 treballs. El jurat declara finalista el relat «UNA SIMPLE VIDA DE MALTRACTAMENT», de GAL•LA MARTÍ I TORMO, que estudia 1r d’ESO a la Escola La Gavina de Picanya.

El relat guanyadora de la modalitat de narrativa en la categoria A és «HISTORIAS QUE ME INVENTO», de PAULA CUBERO GONZÁLEZ, que estudia 1r d’ESO al British School de València.
Categoria B (2n cicle d’ESO)
MODALITAT DE POESIA

Enguany no s’han presentat treballs. El jurat declara declarar desert el 1r premi.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 10 treballs. El jurat declara finalistes als relats: primer finalista «LA OSCURIDAD EN LA REALIDAD», de IRINA MONTOSA FERRER, que estudia 3r d’ESO al British School de València, segon finalista «SILENCI», de PATRICIA PEÑALVA LEITZKE, que estudia 3r d’ESO al IES MASSANASSA de Massanassa, tercer finalista «AMOR SENSE FI», de CARMEN MARTINEZ CASTILLO, que estudia 3r d’ESO al IES MASSANASSA de Massanassa.

El relat guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria B és «ELS LLOPS DE CLAR DE LLUNA», de ARIADNA SOLER MIR, que estudia d’ESO al IES EL CAM de Castelló de la Plana.
Categoria C (batxillerat i cicles formatius de grau mitjà)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’ha presentat 2 treballs, el jurat decideix declarar guanyador al poemari «POEMES DE EVENTOS E IMPRESIONES» de DANIEL PEREZ MARQUES que estudia 2º de Batxillerat al IES PERE BOLL de Manises.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 28 treballs. Resulta 1r finalista el relat «METRÒPOLI», de VICTORIA A. TAMARIT CORDELLAT, que estudia 2n de batxillerat al IES MASSANASSA de Massanassa. El segon finalista és el relat «DULCES RECUERDOS», de CRISTINA GUTIÉRREZ MÁÑEZ, que estudia 1r de batxillerat al Colegio Nuestra Señora del Pilar de Valencia, el tercer finalista «A L’ESPERA D’UNA CASUALITAT», de ARANCHA DEL RIO CERVERA, que estudia 1r de batxillerat al IES MASSANASSA de Massanassa i quart finalista «TU, CLON», de ESTHER PIÁ FENOLLAR, que estudia 1r de batxillerat al British School de València.

El relat guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria C és «2 DIES I UNS QUANTS SEGONS», de IVAN TARADELL SORIA, que estudia 2n de batxillerat al IES MASSANASSA de Massanassa.
Categoria D (estudiants d’universitat i cicles formatius de grau superior)
MODALITAT DE POESIA

Enguany s’hi ha presentat 2 treballs. El jurat declara guanyadors als dos poemaris, compateixen el premi, poemari «APOLOGIA D’UN INSTANT», de MIGUEL ÁNGEL MONEDERO GARCÍA que estudia 2n Grau Arquitectura Tècnica en la Escola ETS d’Enginyeria d’Edificació de la Universitat Politècnica de Valencia a Valencia I poemari «CIUTAT D’INSOMES» de ISIDOR MARCH MARTÍNEZ que estudia 3e Grau en Educació Primària en FLORIDA UNIVERSITARIA en Catarroja.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 4 treballs. Resulta finalista el relat «AFRODITA EN EL BAÑO», de MARÍA FORNER PALANCA, que estudia 3r Grau en Estudis Anglesos en la Facultat de Filologia Universitat de Valencia de Valencia.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria D és el relat «LOS MONOS», de JOSÉ TOMÁS SERRADOR HERNÁNDEZ, que estudia 1r del grau de PRIMARIA a FLORIDA UNIVERSITARIA de Catarroja.
Categoria E (Universitat dels Major i Universitats Populars )
MODALITAT DE POESIA

Enguany hi optaven 5 treballs. El jurat declara finalista el poemari «SENSACIONES A CONTRALUZ», de REYES CARCELLER BELLVER, que estudia 3r en la UNIVERSITAT DELS MAJORS de FLORIDA UNIVERSITARIA de Catarroja.

El guanyador de la modalitat de poesia en la categoria E és el recull «EL FILL DEL FORNER FEIA VERSOS», de JOAN PUCHALT I SANCHIS, que estudia Valencia a la Escola d’Adults d’Albal, a Albal.
MODALITAT DE NARRATIVA

Enguany s’hi han presentat un total de 7 treballs. Resultat finalistes els relats: «UN CUENTO PARA GABRIELA, GABRIELA Y SU AMIGO, EL PAJARILLO SOL», de PEDRO GONZALEZ BENITES, 2n curs de la universitat dels majors de FLORIDA UNIVERSITARIA a Catarroja i el «MI AMANTE TIENE MIL CARAS», que estudia al FPA MIGUEL HERNANDEZ de Port de Sagunt, el tercer finalista «MIRAREMOS LA LUNA A LA MISMA HORA» de ALFONSO SANTAMANS PUCHALT 2n curs de la universitat dels majors de FLORIDA UNIVERSITARIA a Catarroja.

El guanyador de la modalitat de narrativa en la categoria E és el relat «LA CAJA DE MUSICA», de JUAN JOSÉ PÉREZ VEGA, que estudia FPA MIGUEL HERNANDEZ de Port de Sagunt.

Catarroja, 6 de juny de 2013

Mercé Albors i Orengo
Secretaria dels premis

Paco Rodrigo
President del Jurat

INFORMACIÓ:
Mercedes Albors
C/ Rei En Jaume I, 2 – 46470 Catarroja (València)
Tel. 96 122 03 88/80 – Fax: 96 126 99 33 – http://www.florida.es
https://rosadepaper.florida.es
Correu-e: info.edicions@florida-uni.es